Смертельна ДТП на Закарпатті : потерпіла померла дорогою до лікарні (ФОТО)

На вул.Київській набережній у м.Хуст водій «Mercedes-Benz Vito» здійснив наїзд на пішохода. Потерпіла загинула дорогою до лікарні. За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження

Слідчі Хустського відділу поліції встановлюють обставини смертельного наїзду на жінку-пішохода на вул. Київській набережній. Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 31 грудня, близько 10:50 год.

На місці ДТП працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що водій «Mercedes-Benz Vitо», 26-річний хустянин, виїжджаючи заднім ходом з паркомісця, здійснив наїзд на жінку-пенсіонерку, яка, зі слів свідків, йшла позаду авто.

Від отриманих травм потерпіла, 81-річна місцева мешканка, померла в кареті швидкої допомоги.

За фактом автопригоди хустські правоохоронці розпочали слідство за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої.

Водія освідчили. За кермом чоловік перебував тверезим.

Транспортний засіб доставлено на арештмайданчик відділу поліції. В рамках розслідування поліція встановить всі обставини та причини аварії, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області