Поліція Ужгорода затримала серійних крадіїв

4 січня, на автодорозі неподалік Ужгорода працівники патрульної поліції області спільно з працівниками карного розшуку та групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення, маючи відповідну оперативну інформацію, зупинили для перевірки автомобіль марки “Ауді”. В салоні авто перебували два жителі міста Ужгород віком 38 і 39 років, один з яких раніше судимий.
Під час огляду іномарки правоохоронці виявили та вилучили шість акумуляторних батарей. Як з’ясувалося, дані особи викрали їх з території базової станції одного з операторів мобільного зв’язку, яка розташована в селі Середнє на Ужгородщині.
За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Обох фігурантів справи затримано в порядку ст.208 КПК України і взято під варту.
Затримані підозрюються ще в чотирьох аналогічних крадіжках. У справі триває досудове розслідування, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.