Гвалтували компанією та вбили: моторошна розправа над закарпаткою вразила всю країну

По-справжньому моторошна подія сталась 18 лютого у місті Первомайськ, що у Миколаївському районі.
За інформацією видання “Резонанс”, 16-річну Анастасію згвалтували 6 чоловіків і по-звірячому вбили. Настя була родом із села Вишково, Закарпатського району. Разом з мамою і сестрою Настя переїхала в місто Первомайськ, де і прожила 2 роки свого життя. Батько розповів журналістам, що поліція Первомайська закрила справу, як суїцид.
Як розповідає батько дівчинки, з дружиною вони розлучилися 2 роки тому, тоді дочка з мамою переїхали. У той фатальний день, Настя відпрацювала зміну в нічному барі під назвою “Коффеїн”. Батько володіє інформацією, що сталося групове згвалтування. Кількість особин – 6 чоловік. Після дівчинку відвезли на недобудову і скинули з 11 поверху.
У офіційній інформації ГУ НПУ в Миколаївській області зазначається, що дівчина викинулася з вікна на одному з верхніх поверхів. Від отриманих травм вона загинула. Про згвалтування у інформації нема ні слова.
Під час огляду місця трагедії поліція виявила передсмертну записку. За попередніми даними, дівчина могла піти на самогубство через нерозділене кохання, пише 0312.
За фактом було відкрите кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство») з поміткою самогубство. Розслідування у випадках самогубства завжди відкривають за цією статтею.