На Закарпатті контрабандисти, втікаючи від прикордонників, покинули цигарки

Незаконному переміщенню тютюнової контрабанди через українсько-румунський кордон запобігли вчора прикордонники відділу “Яблунівка” у ході реалізації інформації, що надійшла від співробітників оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону. 
Перевіряючи вказаний напрямок, прикордонний наряд виявив за 100 метрів до кордону групу чоловіків з пакунками. При спробі затримання, зловмисники, скориставшись значним віддаленням від військовослужбовців, покидали свої ноші та вдались до втечі. Під час огляду місцевості прикордонники виявили 9 пакунків, у яких знаходилось 4380 пачок безакцизних сигарет білоруського виробництва. За даним фактом на адресу ГУ ДФС та ГУ НП у Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 204 КК України "Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів".
Тютюнові вироби доставили до прикордонного підрозділу, згодом їх передадуть співробітникам ДФС, повідомляє пресслужба Мукачівського прикордонного загону