Звільнили керівника Закарпатської митниці Віктора Івануса

Відповідне рішення було прийнято, 15 травня, на засіданні колегії Державної митної служби.
У пресслужбі Мінфіну зазначають, що під час засідання колегії за участю Міністра фінансів Сергія Марченка та в. о. голови Держмитслужби Ігоря Муратова ббуло звільнено 50% керівників митниць, зокрема і в.о. керівника Закарпатської митниці Віктора Івануса.
«Я отримую інформацію про збереження корупційних схем і неправомірних дій на митниці. Тому за результатами цієї колегії 50% керівників митниць буде звільнено», - наголосив Сергій Марченко.
Окрім керівника Закарпатської митниці, було прийнято рішення про припинення виконання обов’язків керівників Енергетичної, Азовської, Подільської, Поліської, Північної, Слобожанської, Буковинської митниць, а керівнику Одеської митниці було вручено попередження про наступне звільнення.
За словами Міністра фінансів, впродовж останніх двох тижнів проводився грунтовний аналіз роботи кожної митниці. Комплексний аудит ще триває, однак за результатами показників діяльності низки митниць уже можна робити висновки про неефективність їх роботи, наслідком чого є кадрові рішення.
 Mukachevo.net