Контрабанда сигарет у ніч на Різдво: злочинцям вдалось втекти

Тютюнові контрабандисти, ймовірно, розраховуючи на послаблення пильності прикордонників у зв’язку з Різдвяними святами, намагались переправити через кордон 6 тисяч пачок сигарет. Проте прикордонники надійно охороняють кордон.
Чергову спробу незаконного переміщення партії тютюнових виробів припинили сьогодні на світанку прикордонники Мукачівського загону у взаємодії зі своїми румунськими колегами. Про це повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Патрулюючи річкову ділянку рубежу, наряд відділення «Солотвино» помітив двох невідомих осіб з пакунками. Законні вимоги військовослужбовців невідомі проігнорували та вдались до втечі у напрямку населеного пункту Біла Церква.
Про факт виявлення спроби тютюнової контрабанди прикордонники негайно повідомили своїх румунських колег.
Оглядаючи місцевість де були помічені правопорушники, військовослужбовці виявили 6 пакунків з 3 тисячами пачок сигарет. Ще 6 пакунків знайшли зі свого боку прикордонники Румунії.
Тютюнові вироби доправили до прикордонного підрозділу, наразі проводяться заходи зі встановлення причетних до незаконної оборудки осіб.