Наркоторговця на Рахівщині затримали “на гарячому” (Фото)

Здійснюючи оперативні заходи у рамках кримінального провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України, поліцейські з’ясували дату та час, коли зловмисник домовився зустрітися з черговим клієнтом.
Прибувши на місце, де мав відбутися продаж наркотиків, поліцейські запримітили там 45-річного жителя села Верхнє Водяне. Фігурант саме чекав на свого клієнта для того, щоб передати йому замовлену марихуану.
Саме у момент здійснення обміну грошей на наркотики співробітники поліції й затримали зловмисника. При собі у чоловіка були пакети з речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожою на наркотичний засіб марихуану.
Наразі вміст пакунків направлено на експертизу. Також з місця події вилучено гроші, які призначалися у якості оплати за заборонений товар.
За фактом злочину у поліції триває досудове розслідування за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України.
За процесуального керівництва Рахівської місцевої прокуратури 45-річного жителя Рахівщини затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. У рамках слідства поліцейські з’ясують звідки саме чоловік отримував наркотики та чи залучав до своєї незаконної діяльності інших осіб.
У справі протидії наркозлочинності в області робота поліції спрямована саме на випередження зловмисників та припинення їх незаконної діяльності, щоб запобігати поширенню заборонених речовин серед населення.
Поліція Закарпатської області