Якою буде цього тижня погода на Закарпатті

Синоптики прогнозують снігову та дощову погоду, а температура повітря серед тижня трохи підвищиться.

Як йдеться на сайті Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, сьогодні буде хмарно, вдень часом сніг та мокрий сніг, на низовині місцями дощ. На більшості доріг ожеледиця. Місцями туман. Вдень в низовинних та передгірних районах налипання мокрого снігу. Температура повітря вночі 2-7° морозу, вдень 2° морозу - 3° тепла, в горах місцями вночі до 10°, вдень до 5° морозу.

2 лютого буде знову хмарно, часом слабкий сніг та мокрий сніг, вдень на низовині з дощем. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Місцями туман. Вночі 1° тепла - 4° морозу, вдень 1° морозу - 4° тепла, в горах місцями вночі до 7°, вдень до 4° морозу.

3 лютого прогнозують хмарну погоду, вночі слабкі опади, вдень часом дощ, в горах місцями мокрий сніг. Вночі та вранці: на гірських дорогах ожеледиця, місцями туман та слабка ожеледь. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 1-6° тепла, в горах місцями до 2° морозу.

4 лютого часом дощ, на високогір'ї мокрий сніг та сніг. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 3-8° тепла, в горах місцями вночі до 3° морозу, вдень близько 0°.

5 лютого місцями слабкий дощ, на високогір'ї мокрий сніг та сніг. Вночі 4° тепла - 1° морозу, вдень 2-7° тепла, в горах місцями вночі до 4° морозу, вдень близько 0°.