Голова облради О. Петров відреагував на перекриття траси Київ-Чоп

Голова Закарпатської обласної ради відреагував на акцію протесту, яка відбувалася на автодорозі “Київ-Чоп” на околицях Мукачева.
Як відомо, мітингарі вимагали на акції присутності саме голови обласної ради.
– “Виходив на усі акції і вів чесну розмову з людьми. Скликав позачергову сесію обласної ради, депутати прийняли звернення до вищих органів державної влади щодо необґрунтованого підняття тарифів на енергоносії, організовував зустрічі активістів із газовиками, надіслав листи у всі організації, які відповідають за тарифоутворення та формують ціну на енергоносії. Підготовив проєкт рішення чергової сесії облради щодо створення ТКК для вивчення витратної частини ціноутворення на послуги з доставки газу.” – йдеться у дописі О. Петрова.
Також, Олексій Петров додає, що його прізвище на акції вживали частіше, ніж слово “тарифи” через які й відбувалося блокування.
– “Сьогоднішнє перекриття дороги у Мукачеві переконало мене, що для окремих осіб питання тарифів та інших соціально-економічних вимог – це не основне. Власне, як другорядним для них є ті незручності, які вони створюють своїм співгромадянам. І той факт, що прізвище «Петров» вони згадують частіше, аніж слово «тарифи» говорить про чітку політичну вмотивованість їхніх дій. – йдеться у дописі
Насамкінець, очільник облради додав, що відчуває тиск і вбачає у діях маніфестантів бажання догодити політичним замовникам.
– “Коли зі мною по-чесному – я по-чесному відповідаю. Коли на мене чинять тиск, відкрито ображають і порушують закони, аби вгодити своїм політичним замовникам – позитивної відповіді від мене не очікуйте. Я й надалі готовий до конструктивної розмови, однак мови ультиматуму сприймати не буду.”