На Закарпатті чоловік побив та обікрав пенсіонерку (ФОТО)

У місті Виноградів раніше судимий зловмисник проник до будинку пенсіонерки, побив її та відібрав мобільний телефон.
У результаті ефективної роботи поліцейських, грабіжника оперативно затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Про це інформують на сайті Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.
Днями поліцейські отримали інформацію про грабіж у будинку 64-річної виноградівки. Жінка розповіла, що вночі до її помешкання проник невідомий чоловік. Коли пенсіонерка помітила зловмисника, він напав на неї та з погрозами вимагав цінні речі та гроші. Відібравши її мобільний, нападник втік.
Працівники сектору кримінальної поліції оперативно розшукали та затримали зловмисника. Відповідно до статті 208 КПК України його помістили до ізолятора тимчасового тримання.
Документуванням та розслідуванням справи займаються слідчі поліції Виноградова. Затриманому вже повідомили про підозру у скоєнні ним злочину передбаченого частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Також слідчі звертатимуться до суду з клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу на період досудового розслідування.
У 34-річного раніше судимого чоловіка поліцейські вилучили викрадений ним телефон та повернуть пенсіонерці.
За скоєне грабіжнику загрожує до восьми років за ґратами.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області