На Закарпатті поблизу угорського кордону виявили 32 ящики сигарет

Учора ввечері неподалік населеного пункту Саловка Ужгородського району прикордонники Чопського загону виявили групу осіб, які намагалися переправити в Угорщину партію безакцизних сигарет.
Рух шести невідомих у напрямку держрубежу помітив під час патрулювання прикордонний наряд відділу «Соломоново». На допомогу військовослужбовцям одразу ж вислали групу реагування та посилили ділянку додатковими нарядами з розшуковими собаками.
Під час пошукових заходів на відстані 500 метрів від кордону група реагування знайшла 16 пакунків тютюнових виробів, вочевидь, підготовлених до переміщення на територію Угорщини. У пакунках знаходилося 16 000 пачок сигарет різних виробників без марок акцизного збору України.
У ході подальших перевірочних заходів, за декілька кілометрів від місця виявлення сигарет, правоохоронці зупинили два мікроавтобуси, в яких перебували шестеро осіб, ймовірно, причетних до контрабандної діяльності. Троє з них не мали з собою документів, що посвідчують особу. Чоловіків, що перебували у прикордонні без документів, притягнули до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму.
Виявлені контрабандні сигарети доставлено у прикордонний підрозділ. Їх передадуть співробітникам фіскальної служби. Тривають заходи по встановленню усіх обставин справи, - повідомили в пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби