ДТП за участю потяга на Закарпатті: Постраждали мешканці Львівщини та Вінниччини

На Закарпатті внаслідок зіткнення вантажівки та пасажирського потягу, за попередніми даними, травмувалися 5 осіб, 3 із яких були госпіталізовані.
Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба ДСНС Закарпатської області.
"На момент аварії у потязі перебували 226 пасажирів. За попередніми даними внаслідок ДТП травмовано п’ятеро людей, троє з яких (водій вантажівки та 2 пасажирки потяга) каретами екстреної медичної допомоги були госпіталізовані до лікувального закладу. Двоє пасажирів отримали легкі травми та від госпіталізації відмовилися", - йдеться у повідомленні.
Наразі рух залізничного транспорту на даній ділянці залізничного перегону призупинено, для пасажирів організовано дизель поїзд до смт Солотвино. Також на місці події працює відновлювальний поїзд станції Королево.
На місці події працюють компетентні служби, від ГУ ДСНС України у Закарпатській області залучено 2 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу.
Як повідомляв Укрінформ, раніше на Закарпатті пасажирський потяг зіштовхнувся із вантажівкою. Пасажирів евакуювали. Тоді у ДСНС області інформували про трьох постраждалих - водія вантажівки та двох пасажирів потяга, які були госпіталізовані до лікарні.