Закарпатська молодь може отримати понад 600 тис. грн на власний проєкт

Мрієш про громаду, де молодь може реалізувати свій потенціал, генерувати та втілювати ідеї, знаходити однодумців, отримувати нові навички? 

Об'єднуй громаду, збирай однодумців і бери участь у проєкті  програми @mriemotadiemo "МолодьТуТ: cтвори громаду молодіжних перспектив".
Цікаво?
Тоді реєструйся на інформаційну зустріч для громад Закарпаття щодо участі у проекті,  яка відбудеться онлайн 23 вересня 2021 року з 10:00 до 11:00. та бери участь за посиланням: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYkd--vqzgsGtRGAmdpHpBiy2Zd558M84UV 
Про умови участі в проєкті читай тут - https://www.mriemotadiemorazom.org/molodtut 
Кінцевий термін прийому заявок - кінець дня 10 жовтня, 2021
Програма USAID «Мріємо та діємо» – 5-ти річна програма спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Використовуючи орієнтований на молоде покоління підхід – не для молоді, а разом з молоддю – програма сприяє молодіжним інноваціям, підприємництву, посиленню участі у прийнятті рішень у громадах та розв’язання проблем на національному рівні, а також посилює потенціал української молоді бути рушійною силою плюралізму та поваги до різноманітності. «Мріємо та діємо» залучає молодь до розробки та реалізації проєктів та ініціатив, а також проводить дослідження, щоб на їх основі формувати молодіжну політику та рухатись до ефективних та стійких змін.