В Закарпатті громадяни та суб’єкти господарювання накопичили податкових боргів майже на 1,2 млрд гривень

Наразі у Закарпатській області зафіксовано 123 950 податкових боржників. Зокрема, 2214 юридичних осіб, які боргують 969,8 млн грн, 121 736 фізичних осіб, в тому числі фізичних осіб – підприємців, з податковим боргом на суму 189,5 млн грн. Про це розповів ЗМІ Степан Кіяк, заступник начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області. 
Особливу увагу Степан Кіяк звернув на тому, що громадянам необхідно вчасно сплачувати майнові податки, зокрема, земельний податок та податок на нерухоме майно, адже саме ці податки наповнюють місцеві бюджети територіальних громад і є запорукою її розвитку. Податківець радить, платникам податків при можливості не накопичувати податкові борги, а для уточнення інформації щодо податкових зобов’язань звертатися до податкових інспекцій або ж користуватись «Електронним кабінетом».
Головне управління ДПС у Закарпатській області публікує перелік боржників, яким радить сплатити свої податкові зобов’язання перед бюджетами. У таблиці наведені дані щодо платників податків із зазначенням загальної суми податкового боргу суб’єкта господарювання до державного та місцевих бюджетів.
З інформацією можна ознайомитись, клікнувши ТУТ.
ДПС у Закарпатській області