Прийом заявок на «Конкурс стартапів 2021» продовжено до 10 жовтня

Сьогодні під час спільного засідання комісії «Конкурсу стартапів 2021» та представників КП «Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради було прийнято рішення продовжити термін прийому заявок від підприємців-початківців до 10 жовтня 2021 року.
Володимир Феськов, директор АРР Закарпаття:
«Ми звернулись до комісії з проханням збільшити термін подачі заявок за рахунок зменшення часу на їх обробку і адміністрування. Це наша свідома позиція. Зважаючи на різні виклики, які з'являються щодня перед місцевим бізнесом, погіршення епідеміологічної ситуації, звернень щодо закороткого терміну до завершення прийому заявок, маємо іти на зустріч усім, хто хоче розпочинати свою справу».
Продовження терміну прийому заявок до 10 жовтня (включно) – це додаткова можливість якомога більшій кількості зацікавлених закарпатців взяти участь у конкурсі для започаткування нового або розвитку існуючого бізнесу.
Деталі конкурсу: https://bit.ly/3zD2IB2
Конкурс організовано за ініціативи департаменту економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОДА та Центру підтримки підприємництва Закарпаття, фінансується Закарпатською обласною радою та реалізується її комунальним підприємством Агентством регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття».