На Закарпатті водій вантажівки збив двох пішоходів, один помер

Вчора, 23 вересня, близько 22:00, на лінію «102» звернувся 34-річний мешканець Ужгородщини. Водій вантажівки «Mercedes-Benz» повідомив, що в селі Велика Копаня, поблизу Виноградова, він допустив наїзд на двох пішоходів
Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що в момент наїзду двоє потерпілих рухалися в попутному з водієм напрямку по краю проїжджої частини дороги. Один із чоловіків – 53-річний житель села Стеблівка Хустського району, госпіталізований до травматологічного відділення Виноградівської центральної районної лікарні. Інший пішохід – 51-річний мешканець Хуста, від отриманих травм помер у реанімаційному відділенні медзакладу. 
Поліцейські освідчили водія вантажівки та встановили, що за кермом він перебував тверезим. Автомобіль «Mercedes-Benz» помістили на спецмайданчик Берегівського відділення поліції.
За фактом автомобільної аварії слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого). Слідство у справі триває.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області