Закарпатські патрульні перевіряють дороги та знаки на них

На території Закарпатської області патрульні розпочали практичний етап щорічного осіннього комісійного огляду вулично-шляхової мережі.
Практичний етап осіннього комісійного огляду триватиме до 1 листопада. Перевірка проводиться з метою визначення стану експлуатаційного утримання вулично-шляхової мережі після закінчення літнього сезону.
Цього року огляд відрізнятиметься від попередніх, адже для нього інспектори використовуватимуть дорожні лабораторії інструментальної перевірки стану утримання вулично-дорожньої мережі.
За допомогою обладнання лабораторії патрульні зможуть з точністю перевірити рівність проїзної частини, коефіцієнт зчеплення, ухили проїзної частини, світлоповертальну спроможність дорожньої розмітки, а також визначати відстань видимості дороги, освітленість і яскравість дорожнього покриття та дорожніх знаків.
Виявлені під час перевірки недоліки патрульні фіксуватимуть в актах огляду та видаватимуть вимоги (приписи) відповідальним особам за утримання автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів для їхнього усунення.