Сьогодні 02.02.2020: дзеркальна дата, яка утворюється раз на тисячоліття



Сьогодні найсильніший день, що зустрічається рідко. Це дзеркальна дата 02.02.2020, яка є паліндромом - це означає, що її можна прочитати спереду назад і ззаду наперед абсолютно однаково.
Дата, яка буває раз на 1110 років - парад двійок та нулів можна читати як вперед, так і назад. Минулого разу в цю дату чекали на кінець світу, а цього – одружуються та загадують найзаповітніші бажання, йдеться в сюжеті ТСН.
Але цьогоріч нумерологи переконують, що початок лютого – ідеальний час для усіх справ, бо 1 і 2 число є днями сили. Ігор Мехеда радить усім загадувати бажання всесвіту, "бо воно теж може здійснитися". В управлінні юстиції розповідають, що забобонних молодят відлякує те, що рік – високосний: "Останній високосний рік був 2016, і кількіть шлюбів протягом 2016 року десь на 15-20 відсотків менша, ніж у звичайний рік".
Як пише УНІАН, дзеркальні дати вкрай рідкісні. Одна з них настане наступного року (12.02.2021), а ще одна - вже наступного століття (12.12.2121). Астрологія розглядає такі дні як моменти зіткнення епох і оновлення всесвіту.
Дзеркальна дата може стати точкою неймовірних змін як в житті окремої людини, так і всієї планети в цілому. У східних культурах дзеркальні дати вважаються днями магії і доленосних подій. У Китаї в такі дні намагаються грати весілля і братися за нові справи, адже вони неодмінно будуть благословенні силами всесвіту.
Нумерологи зазначають: сума цифр у даті 02.02.2020 дає вісімку - символ нескінченності. Це означає, що рішення і події 2 лютого можуть стати вирішальними для всього життя людини. На думку астрологів, будь-які знайомства в цей день, 2 лютого, виявляться доленосними. Хороші люди можуть увійти в життя людини назавжди і змінити його на краще, в той час як погані - стати джерелом проблем на багато років.
Сваритися і з'ясовувати відносини 2 лютого небажано, адже будь-яке необережно кинуте слово може стати причиною страшного розладу у відносинах. Крім того, 2 лютого - не найкращий день для проведення великих угод і фінансових операцій. Підвищується ризик бути обманутим - слід проявити максимальну обережність і розважливість. Астрологи пропонують присвятити дзеркальну дату творчості - в цей день особливо ймовірні осяяння, народження нових ідей та планів. 
Астрологи вірять, що такі дати мають особливу силу, і пропонують різні ритуали. Наприклад, загадати бажання.
Також вони радять вибрати цей день для того, щоб пробачити кривдників, відпустити негативні думки, постаратися очиститися від них і налаштуватися на світлі думки.
Така дата є влучною, щоб проаналізувати свої відносини, позбутися тих, хто позбавляє вас спокою, завершити важкі стосунки.
Схожі дати дуже популярні для укладення шлюбів. Багатьом молодятам подобаються такі красиві числа. Наприклад, 2 лютого безліч весіль планували в Пекіні, адже крім гарної дати, на китайській мові вимова цих цифр співзвучно з освідченням у коханні. Однак через ситуацію з поширенням коронавірусу, РАГСи скасували масові заходи.
Що не можна робити 2 лютого 2020 року
Думки в цю добу будуть мати особливу вібрацію і надалі зможуть матеріалізуватися. Тому не потрібно думати про погане. Крім того, не можна ні з ким сваритися - негативними думками можна нашкодити іншій людині.