25 лютого відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради

Відповідне розпорядження міського голови з'явилося на сайті Тячівської ОТГ.
Для розгляду на засіданні виконкому внесені наступні питання:

1. Про внесення на розгляд сесії міської ради підсумків виконання бюджету Тячівської міської ради за 2019 рік (інформує: Рішко О.Ю. – начальник фінансового відділу Тячівської міської ради).

2. Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозицій щодо змін до міського бюджету на 2020 рік, затвердженого рішенням тридцять п’ятої сесії  сьомого скликання Тячівської міської ради від 17 грудня 2019 року  №4242  (інформує: Рішко О.Ю. – начальник фінансового відділу Тячівської міської ради).

3. Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг Тячівської міської ради» Тячівським управлінням соціального захисту населення  (інформує: Івасюк Д.І.  – начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг Тячівської міської ради»).

4. Про зміну Товариству з обмеженою відповідальністю «КОЛБЕ ТЕПЛО» тарифів, встановлених на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджетів (інформує: Візичканич В.І.  – начальник юридичного відділу апарату виконкому Тячівської міської ради).

5. Про погодження статуту громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Карпатські патріоти» (інформує: Решетар О.В.  – керуюча справами (секретар) виконкому  Тячівської міської ради).

6. Про визначення об’єктів оренди та включення до переліку об’єктів нерухомого майна, що можуть бути надані в оренду для здійснення підприємницької діяльності у 2020 році (інформує: Боднар В.М. – начальник відділу комунального майна Тячівської міської ради).

7. Про результати комісійного обстеження фактів пошкодження адмінбудівлі Руськополівської АЗПСМ (інформує: Боднар В.М. – начальник відділу комунального майна Тячівської міської ради)

8. Про надання одноразових  грошових  допомог окремим категоріям громадян, малозабезпеченим соціально незахищеним верствам населення міста Тячів, сіл  Тячівка, Руське Поле, Лази  та надання допомог на поховання деяких категорій осіб  (інформує: Решетар О.В.- керуюча справами (секретар) виконкому міської ради).

9. Про взяття на квартирний облік дитину – сироту Бонка Марину Юріївну, 02.12.2003 року народження ((інформує: Тиводар М.В. – головний спеціаліст юридичного відділу апарату виконкому Тячівської міської ради).

10. Про затвердження висновку опікунської ради при виконавчому комітеті Тячівської міської ради про доцільність призначення опікуна Р....

11. Розгляд питань за зверненнями громадян (інформують: Мийсарош Т.С. – заступник міського голови, Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури міської ради, Боднар В.М. - начальник відділу комунального майна  міської ради).

12. Різне.