Коли вмирає любов у кожного зі знаків Зодіаку?

Овен (21.04-19.04)
Як правило, ви перестаєте відчувати почуття до свого партнера, коли відносини стають для вас занадто обтяжливими. Овни звикли мчати по швидкісній смузі життя. Тому таким людям хочеться бути з тим, хто зможе від них не відставати. А той, хто їх стримує, може не розраховувати на тривалі романтичні стосунки.
Телець (20.04-21.05)
Найбільше в стосунках ви цінуєте вірність. Вас відрізняє впертий характер і наполегливість. У світі складно знайти людину, більш віддану ніж Телець. Коли комусь вдається завоювати вашу довіру, ви будете захищати цю людину до останнього подиху. Але варто їй зрадити вас, і все скінчено. Після цього вам більше не захочеться мати з нею нічого спільного.
Близнюки (22.05-21.06)
Рутина і передбачуваність викликають у вас алергію. Ви належите до тих людей, які знаходяться в постійному пошуку стимулу і яким дуже просто набриднути. Ось чому ваші почуття до партнера, який перестає вас дивувати, дуже швидко згасають. Близнюки ненавидять перебувати у відносинах з тими, хто стає занадто передбачуваним і нудним.
Рак (22.06-22.07)
Любов Раків закінчується там, де до них приходить усвідомлення бездушності і підлості їхнього партнера. За їх дбайливість і теплоту почуттів народжених під цим знаком Зодіаку часто називають людьми з золотим серцем. Ви добрі по відношенню до всіх навколо і не приймаєте спілкування з грубими і злими особистостями. А найбільше вас дратують егоїсти.
Лев (23.07-22.08)
Леви – дуже самозакохані і егоїстичні люди. Але це зовсім не означає, що вам чужі добрі наміри. Як і всі інші знаки Зодіаку, вам теж хочеться бути хорошим по відношенню до оточуючих. Як правило, Леви швидко стають холодними в своїх почуттях, якщо бачать, що партнер приносить в їх життя тільки негативні вібрації. Вони терпіти не можуть, коли близькі їм люди випромінюють лише негатив і погані емоції.
Діва (23.08-22.09)
Ви дуже швидко розлюбите свою другу половинку, якщо помітите, що вона не готова намагатися заради ваших відносин. А у Дів, як відомо, надзвичайно високі стандарти. Ви належите до тих людей, які завжди чекають від оточуючих максимуму зусиль і залучення. І якщо партнер перестає відповідати вашим стандартам або очікуванням, ви готові з ним розлучитися.
Терези (23.09-22.10)
Для того, щоб когось розлюбити, вам досить зрозуміти, що ця людина більш егоїстична, ніж ви думали. Терези завжди намагаються пам’ятати про думки і почуття оточуючих. А тому їм навряд чи сподобаються близькі стосунки з тим, хто взагалі не звертає на них уваги.
Скорпіон (23.10-22.11)
Скорпіон відомий своєю неймовірною сексуальною привабливістю і енергійністю. І якщо він когось любить, то його партнер повинен бути здатним задовольнити всі його сексуальні потреби і стандарти. Варто вам зрозуміти, що ваша друга половинка не може дати вихід вашої сексуальної енергії, і тривати таким відносинам залишилося зовсім недовго.
Стрілець (23.11-21.12)
Стрільці дуже легко закохуються. Однак це не означає, що вони зберігають свої почуття вічно. Справа в тому, що народжені під цим знаком без особливих зусиль можуть змінити одного партнера на іншого. У більшості випадків так відбувається, коли вам набридли нинішній стан відносин або коли ви відчуваєте гостру необхідність рухатися далі, але вже з кимось іншим. Стрільці – дуже необов’язкові особистості.
Козеріг (22.12-20.01)
Як і Овен, ви дуже амбітна людина. У вас безліч життєвих цілей і ви ніколи не боїтеся витрачати свій час і сили на їх досягнення. Не дивно, що якщо ви з головою занурилися в свою кар’єру, то почнете втрачати психологічну близькість зі своєю другою половинкою.
Водолій (21.01-18.02)
Для Водолія важливіше за все наявність інтелектуального стимулу. Представники даного сузір’я постійно вчаться чогось у житті. Вони люблять пізнавати нове і постійно розвиватися. А якщо зі своїм партнером навчання і зростання неможливі, то таким відносинам швидко приходить кінець.
Риби (19.02-20.03)
Всі риби мріють про велике голлівудське кохання. Ви відноситеся до того типу особистостей, які хочуть жити як в казці. І якщо вам здасться, що в романтичних стосунках спостерігається застій або наростають проблеми, ваш інтерес до партнера тут же випаровується. Риби швидко холонуть до тих, хто не може задовольнити їх стереотипні уявлення про справжнє кохання.
За матеріалами