У Тячеві з 19 березня 2020 року торгівля НЕФАСОВАНИМИ товарами заборонена!

Згідно розпорядження Тячівського міського голови №41 від 18 березня 2020 року заборонено здійснення торгівлі усіма групами продовольчих товарів з лотків, рук, автопричепів інших видів дрібнороздрібної мережі на приринковій площі по вул.Ринкова, б/н та вул.Маркуша, б/н у місті Тячів (КРІМ ФАСОВАНИХ У СТАНДАРТНУ ЗАВОДСЬКУ УПАКОВКУ, СПЕЦІАЛІЗОВАНУ ПАПЕРОВУ ТА ПОЛІЕТИЛЕНОВУ ТАРУ).
Окрім цього, заборонено також здійснювати торгівлю непродовольчими товарами, крім засобів гігієни, миючих та дезінфікуючих засобів у стандартній заводській упаковці та тарі.
Здійснення торгівлі молочними та кисло-молочними ФАСОВАНИМИ продуктами можливе у критому ринку Тячівського міського споживчого товариства «Кооператор» Тячівської райспоживспілки.
Виконання  суб’єктами господарської комерційної (підприємницької) діяльності та самозайнятими особами, які здійснюють торгівлю товарами на приринковій площі міста Тячів та у центральній його частині даного рішення контролюватиметься Тячівським ВП ГУНП в Закарпатській області та відповідальним працівником Тячівської міської ради Петечела М. М.
Нагадуємо жителям громади, що Тячівська міська рада відкрила "гарячу лінію"  за номером 098-745-2527, повідомляє офіційний сайт ОТГ.