На Закарпатті з 22 березня вулиці міст почнуть патрулювати військові

Військовослужбовці Збройних сил України з 22 березня розпочнуть патрулювати вулиці міст через карантин, оголошений у зв'язку з поширенням коронавірусу. Про це повідомляється на сайті Міноборони.
Як зазначається, військові ЗСУ будуть діяти у взаємодії з працівниками Національної поліції та військовослужбовцями Національної гвардії.
«В рамках проведення обмежувально-карантинних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню в Україні коронавірусної інфекції, для підтримання громадської безпеки та порядку, з 22 березня у населених пунктах та військових гарнізонах розпочнеться спільне патрулювання посиленими нарядами Військової служби правопорядку Збройних сил України, що діятимуть у взаємодії з працівниками Національної поліції та військовослужбовцями Національної гвардії», – йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, що з 20 березня Кабінет міністрів запровадив режим надзвичайної ситуації у Дніпропетровській, Івано-Франківській областях та місті Києві. Проте за інформацією ZAXID.NET, вже сьогодні в Києві відбудеться засідання Ради національної безпеки та оборони (РНБО), на якому майже напевно буде ухвалене рішення про запровадження надзвичайного стану по всій Україні.
https://zaxid.net/news/