На Тячівщині станом на 18 годину 12 квітня виявлено нові випадки COVID-19

За оперативною інформацією, станом на 18.00 год. 12 .04.2020 в Тячівському районі виявлено нові випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. 
Щойно надійшли результати  попередньо направлених до вірусологічної лабораторії ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України»  досліджень біологічних матеріалів  на полімеразну ланцюгову реакцію. 
З 8 проведених аналізів, 3 виявилися позитивними. 
Захворів 1 мешканець Тячева 1972 р.н, та ще 1 житель села Добрянське 1983 р.н. 
Також КОВІД-19 виявлено у 1 пацієнта Тячівської РЛ, родом з смт.Великий Бичків, 1951 р.н, який на даний час проходить лікування в даному медичному закладі.
Встановлюється  коло контактних осіб та здійснюються всі необхідні протиепідеміологічні заходи щодо непоширення захворювання.
Таким чином, у Тячівському районі на даний час лабораторно підтверджено COVID-19 в 6 - ти місцевих жителів: 2  -Тячів, 2 - Добрянське , 1 - Вільхівці та 1 -  Нижня Апша. 
З метою недопущення поширення коронавірусної інфекції закликаємо мешканців району неухильно дотримуватися карантинних заходів, не виходити без нагальної потреби на вулицю, берегти себе і своїх рідних!
 Залишайтесь вдома! Будьте здорові! 
 Пресслужба Тячівської райдержадміністрації