Тячівський АТР з центром у Тячеві передбачено у проєкті утворення адміністративно-територіальних районів субрегіонального рівня на Закарпатті

Створення нових районів – одне з ключових питань на шляху до реалізації децентралізаційної реформи в Україні. Подальша доля Тячівського району хвилює місцевих жителів, оскільки попередньо анонсувалось, що район може бути розділений або ж приєднаний до Рахівського.   
Як повідомив нам помічник народного депутата України Анатолія Костюха, у Міністерстві розвитку громад та територій України погодили проєкт утворення адміністративно-територіальних районів субрегіонального рівня на Закарпатті.
Та найважливішим для тячівців є те, що цей проєкт передбачає існування 5 АТР, серед яких і Тячівський АТР субрегіонального рівня з центром у Тячеві.
Варто наголосити, що громадськість Тячівщини активно відстоює свою позицію щодо збереження району як окремої адміністративно-територіальної одиниці. Надіслано чимало звернень до вищих органів влади та зібрано десятки тисяч підписів.  
До вирішення даного питання активно підключились представники команди Президента, зокрема народний депутат  України Анатолій Костюх, громадські активісти  Вадим Носа, Михайло  Ухаль та ін.
Тож сподіваємось, що спільними зусиллями нам вдастся досягти бажаних результатів для збереження і розвитку рідної Тячівщини   
ТЯЧІВ NEWS