Правоохоронці Тячівщини задокументували факти керування авто в нетверезому стані

Правоохоронці Тячівщини задокументували факти керування авто в нетверезому стані У селі Нересниця на Тячівщині працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили автомобіль марки «Оpеl Vеctrа», на якому не освічувався задній номерний знак. Керував ним житель сусіднього села Вільхівці в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.
Факт керування в стані алкогольного сп’яніння також задокументували працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу. Ще трьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.
Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.