Індійський серійний вбивця зізнався, що згодував крокодилам понад півсотні людей

Засуджений до довічного ув'язнення колишній хірург з Індії зізнався, що причетний до вбивства понад 50 людей. Тіла жертв він згодував крокодилам, повідомляє CNN.
У 2004 році Девендер Кумар Шарма був засуджений за вбивства сімох осіб, вчинені ним з 2002 року.
Після 16 років за гратами йому дозволили 20-денне умовне звільнення, після закінчення якого він мав повернутися до в'язниці у штаті Раджастан. Однак вбивця порушив ці умови і понад півроку переховувався від правоохоронців. Поліцейські затримали Девендера Шарму в Делі, де він навіть встиг одружитися.
Після арешту він зізнався в скоєнні нерозкритих злочинів.
До середини 1990-х років Девендер Шарма був респектабельним членом суспільства: 11 років, з 1984-го, він керував клінікою в Раджастані. Однак став жертвою шахраїв, втратив всі свої заощадження і вирішив порушити закон.
Спочатку він торгував підробленими газовими балонами, потім зайнявся «чорною» трансплантологією. У 2004 році Шарму заарештували, і він зізнався в 125 підпільних операціях, за кожну з яких отримував від 6680 до 9350 доларів.
Шарма також повідомив поліції про кримінальної схемою, яку зі спільниками організував в штаті Уттар-Прадеш. Злочинці брали таксі, вбивали водія і гнали автомобіль, який потім продавали на запчастини. Тіла жертв скидали до каналу з крокодилами. За кожну з таких «операцій» Шармі платили 270 доларів. У 2004 році слідству вдалося довести його причетність до семи убивств, і суд засудив його до довічного ув'язнення. За даними індійських ЗМІ, поліція затримала злочинця на гарячому, коли він убивав таксиста.
Після повторного затримання Шарма розповів, що він зі спільниками вбив понад 50 людей і згодував їх крокодилам.