У Тячеві стадіон став улюбленим місцем для спортсменів і людей, які полюбляють активний відпочинок - відео

Міський стадіон імені Людвика Бийреша у Тячеві став улюбленим місцем для спортсменів і людей, які полюбляють активний відпочинок.
 Умови для тренувань оцінили не тільки тячівці. У перспективі інфраструктуру стадіону планують ще більше урізноманітнити.
Тячівський міський стадіон імені Людвика Бийреша став популярним місцем активного відпочинку для тячівців – як дітей, так і дорослих. Не тільки спортсменів, а й звичайних городян, які дбають про своє здоров’я та фізичну форму. В останні роки інфраструктуру стадіону розбудували відповідно до сучасних вимог. Зараз тут створено комфортні умови для занять різними видами спорту – міні-футбольне поле, багатофункціональний майданчик, бігові доріжки, тренажери для воркаут, дитячі зони. Любителів спорту тут ніколи не бракує – не лише мешканців Тячева, а й сіл ОТГ.
Відкритий стадіон з 7 ранку до 21 вечора. На новому багатофункціональному майданчику мешканці міста мають можливість грати у баскетбол, волейбол та великий теніс. Зовсім недавно біля зони вуличних тренажерів було облаштовано штучне покриття синього кольору замість старого асфальту.
Нове покриття настелили і на дитячому спортмайданчику. У перспективі інфраструктуру стадіону планують ще більше урізноманітнити. Зараз через карантинні обмеження на стадіоні не проводять змагань.
Двічі на тиждень тренуються дитячо-юнацькі команди футболістів – районної ДЮСШ та спортивного клубу Тячівської ОТГ. Дозволені лише матчі-спаринги. Переваги спортивної споруди оцінили і гості міста.Регулярні заняття спортом корисні для здоров’я.
  Тячівцям у цьому сенсі пощастило. Головне – обрати спорт до душі, а всі умови для того, щоб вести активний спосіб життя, у місті є.