Без брехні, з новими обличчями та радикальними настроями: у Києві відбувся 7-ий з‘їзд Політичної Партії «Слуга Народу»

       Не обіцяти, а робити реальні справи та відбудовувати країну- мета місцевих кандидатів, які йдуть на вибори від команди Президента - «Слуга Народу».

        На з‘їзді було представлено кандидатів на міські голови з  усіх регіонів України. Кандидат на міського голову Ужгорода - Віктор Щадей.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, Щадей написав: 
       
         «Я вдячний всім партіям, командам,  які запропонували мені підтримку на виборах. Об’єднаємось ми - переможе Ужгород.

          Основна загроза ужгородських виборів – це ПІДКУП, який за 20 років ніхто так і не зміг зупинити. Тепер нам вдасться це зробити і вибори, нарешті, пройдуть чесно”.

        Також на партійному з‘їзді «Слуга Народу» були присутні народні депутати від Закарпаття Михайло Лаба, Ігор Кривошеєв, Анатолій Костюх , Андрій Жупанин та голова ОДА Олексій Петров. 
Михайло Лаба прокоментував: 

        «Наша мета, сформувати потужну команду на місцевому рівні, яка буде працювати з депутатами Верховної Ради, програмами Президента Зеленського та Уряду. За рік роботи ми не стали корупціонерами, отже й надалі будемо боротися , щоб у місцевих радах були достойні кандидати»

Президент України Володимир Зеленський, який також був на з’їзді партії, побажав усім успіху, віри в себе і не забувати, що Україна - це ми! Україна - це ти!