На виставці «Краща книга України 2019-2020» - книга Тетяни Грицан-Чонки з Красної

На виставці «Краща книга України 2019-2020», яку підготувала Одеська національна наукова бібліотека, представлено понад три десятки книжок, які вийшли у видавництвах України протягом останнього року і стали переможцями різноманітних престижних конкурсів та літературних рейтингів. Серед них є й роман-есе «Живі двері…» Тетяни Грицан-Чонки з Красної.

 Як зазначається на сайті бібліотеки, ці книгивирізнялися з-поміж інших претендентів на відзнаки своїм змістом, наявністюновацій у тематичному спрямуванні видання, ілюстративним оформленням іоригінальністю дизайнерської роботи, відповідністю художнього оформлення змістута якістю поліграфічного виконання, суспільною і професійною значущістювидання.
Відтак, бібліотекаоголосила конкурс «Замов слово про книгу». Відповідно до умов творчогозмагання, читачі мають написативідгукна будь-яке видання зісписку «Кращих книг України 2019-2020».

 «Кращі книги України чекають на своїх читачів вОдеській національній науковій бібліотеці!
Запрошуємо всіх, хтоцікавиться новинками вітчизняногокниговидання, взяти участь у конкурсі читацьких відгуків «ЗАМОВТЕ СЛОВО ПРО КНИГУ»,підсумки якого будуть оголошені під час святкування професійного свята –Всеукраїнського дня бібліотек, що відбудеться 30 вересня 2020року. Переможці конкурсу отримають винагороди!», - йдеться в оголошенні.