На Тячівщині чоловік до смерті забив двох дітей, їхня матір в лікарні (ФОТО) - оновлено

У соціальних мережах не вщухають дискусії про вбивство двох діточок та нелюдське побиття жінки в Тячеві.
Люди пишуть, що чоловіка звати Василь Цех, він із Буштина. У профілі зазначено, що без пари, однак знайомі наголошують, що убив він  жінку і її дітей. Тож ймовірно, був її співмешканцем. Померли малі янголята внаслідок жорстокого побиття. Нині їх ховатимуять.
Вбивцю, як наголошують люди, затримали, нині суд обиратиме йому запобіжний засіб. Однак чомусь поліція про випадок досі нічого не повідомила.
Також відомо, що дівчинці було 9 років, а хлопчику 2. Вбив їх чоловік стільцем під час відпочинку у сауні.
Мати діточок у лікарні і досі не знає, що її син та донька померли.
Люди вимагають самосуду! – пише ЗакарпатПост.
Як щойно повідомили на офіційній сторінці у ФК Тячівської поліції затримано чоловіка, причетного до умисного вбивства малолітніх дітей своєї співмешканки 
У повідомлені зокрема йдеться про те, що 6 січня ввечері до поліції надійшов виклик про злочин, вчинений в одному із розважальних закладів Тячева. 
За вказаною адресою оперативно прибули працівники місцевої поліції, які встановили, що чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, розпочав сварку зі своєю 35-річною співмешканкою. Разом із жінкою в закладі було двоє її малолітніх дітей - 9-річна дочка  та дворічний син. В ході сварки 30-річний зловмисник заподіяв жінці та дітям тілесні ушкодження. Від отриманих травм малолітні померли на місці події. З тяжкими тілесними ушкодженнями до лікарні доставлена і сама 35-річна матір дітей.
Працівники поліції затримали 30-річного зловмисника. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 
Після аргументованих доводів прокурора слідчий суддя прийняв рішення про взяття під варту 30-річного мешканця села Буштино, який у Тячеві жорстоко вбив двох маленьких дітей та їхню матір.
При цьому, підозрюваного взяли під варту без права внесення застави. Жінка перебуває у реанімації. Вона вже прийшла до свідомості, але їй поки не повідомляють, що діти загинули.
Стало відомо. що жінка є родом з Хмельницької області - з Кам'янець-Подільського. Була заміжня за італійця і народила йому доньку, але потім італієць їх покинув. Хлопчик народився від чоловіка з Тячева.
Що сталося у сауні і через що буштинець вчинив розправу над співмешканкою та її дітьми, поки невідомо. 
Слідчі поліції вже повідомили йому про підозру в умисному вбивстві двох малолітніх дітей, яке вчинене з особливою жорстокістю (п.1,2,4 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України) та в замаху на умисне вбивство своєї співмешканки (ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України). Поліцейські клопотатимуть в суді про безальтернативне взяття підозрюваного під варту.
За скоєне затриманому загрожує довічне ув’язнення. Слідство у справі триває.




Відповідну інформацію попередньо оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук користувач Жека Кірпічніков.
“Сталося це 6 січня м.Тячів приблизно 23:00 .
Це створіння побило двох діток і жінку .
Жінка в лікарні , а дітки померли .
Діткам було ( дівчинці 9 років , а хлопчикку 2 роки )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100030873074849“, – йдеться у дописі.