Приїхали на знайомство з вітчимом: подробиці вбивства дітей на Тячівщині - відео

Сьогодні відбулася церемонія поховання дітей 2-х та 9-ти років, яких напередодні, на Святвечір жорстоко вбив житель Буштина, що на Закарпатті. Із їхньою матір’ю чоловік познайомився у соцмережах. На новорічно-різдвяні свята разом із двійком дітей із Кам’янець-Подільського, де проживала, вона вирушила на знайомство із своїм обранцем. Сятвечір вони вирішили відсвяткувати у бані, чоловік, під дією алкоголю, в неадекватному стані до смерті забив стільцем двох дітей, жінка отримала важкі травми, нині за її життя борються лікарі
Близький родич постраждалої жінки пан Євген розповів Mukachevo.net ексклюзивні подробиці вбивства, які йому відомі.
За словами Євгена, постраждала жінка є його сестрою, з якою він жив у Кам'янець-Подільську. 9-річна дівчинка була від талійця, який кинув її сестру в Італії, а хлопчик від іншого чоловіка, який зараз знаходиться у Тячеві.
Євген розповідає, підозрюваний був вдома на батьківщині у постраждалої, спілкувався з усіма, і вони не помічали у нього неадекватної поведінки. Він їздив на заробітки, час від часу приїздив, приносив гроші.
"Багато не пив. Вмів зупинитись, не "шліфував" горілку пивом. За ним не спостерігалось зловживання алкоголем", - зазначає брат постраждалої.
Пан Євген розказав, у той день Василь (підозрюваний, - ред.), його сестра та діти пішли відпочивати у сауну, в ресторанний комплекс "Оксана", що у Тячеві.
Адміністратор сауни почула гуркіт і вирішила перевірити, що там сталось. Привідкривши двері, вона побачила розламані стільці та кров, а чоловік сказав не турбувати їх.

"Далі вона викликала адміністратора закладу, але той чоловік почав тікати, і його затримали охоронці. Потім викликали поліцію",- розповів Євген.
За його словами судово-медична експертиза показала, що дітей дійсно били чи то стільцем чи то об стіну.
Також, журналістам Mukachevo.net вдалось поспілкуватись з батьками підозрюваного. Вони зазначили, що для них це дуже велике горе. Вони не тямлять чому так могло статись. Василь привіз жінку та дітей, і мав познайомити їх з ними...