У Закарпатській ОДА — кадрові зміни

Про це повідомляє UA-Reporter, з посиланням на джерела в. ОП. Згідно з перевіреною інформацією, уповноважений фракції “Рідне Закарпаття” в обласній раді Мирослав Білецький замінить на цій посаді генерала СБУ Олега Коцюбу.
Ставши беззаперечним лідером за кількістю набраних голосів, після виборів 25 жовтня 2020 року Білецький був одним із основних претендентів на посаду голови Закарпатської обласної ради, а згодом і на посаду голови Закарпатської ОДА. Однак, аби зберегти стабільний союз у раді, уникнути блокування її роботи, він не став ув’язуватися у політичну боротьбу. Натомість став об’єднуючим елементом у всіх переговорних процесах, які передували обранню нового голови, заступників та керівників основних комісії ради.
Білецького справедливо пов’язують з народним депутатом Валерієм Лунченком. Обидва уродженці Хустщини мають ділові стосунки та просувають інтереси громади рідного району, відповідно, на обласному та всеукраїнському рівнях. Разом депутати згадувалися ЗМІ і як керівники благодійного фонду «Ваше майбутнє». Серед іншого — і у плані допомоги районній лікарні ремонтами та захисними засобами у пік пандемії COVID-19.