Хінка вбила двох своїх дітей віком 4 і 6 років, а потім покінчила життя самогубством

У Халупках, що в Підкарпатському воєводстві, 41-річна жінка вбила двох своїх дітей віком 4 і 6 років, а потім покінчила життя самогубством.
Трагедія сталась  30 березня, пополудні. Як виявилось, під час злочину на місці перебував співробітник пробації, куратор, який виконував судовий наказ передати дітей батькові, який проживав у Німеччині. Жінка під виглядом підготовки їх до подорожі замкнулася з ними у ванній і вчинила такий страшний злочин, — повідомляє “Polsat News”. Куратор прийшов до будинку жінки, щоб виконати судовий вирок про передачу дітей їх батькові, громадянину Німеччини. Супровідника пробації супроводжували експерт-психолог та поліцейська. Офіцери чекали біля дому.
— Попередні висновки розслідування показують, що 41-річна жінка, відмовляючись дати згоду на передачу своїх неповнолітніх дітей батькові, під час перебування працівника служби пробації, який виконував наказ про примусове вивезення дітей, під виглядом підготовки їх до поїздки, замкнулася у ванній, ножем зарізала дітей, а потім покінчила життя самогубством, — заявив Анджей Дубєль, речник окружної прокуратури в Тарнобжегу. Спершу прохання жінки вийти в туалет з дітьми не викликало жодних підозр. Лише після того, як матір зачинила двері на ключ зсередини, а потім з ванної почувся дитячий крик, правоохоронці забили на сполох. Коли вони виламали двері, обидвоє дітей вже лежали на підлозі в калюжі крові. Жінка завдала їм кількох ударів ножем у грудну клітку, а потім покінчила життя самогубством. На місце прибула швидка, але нікого врятувати не вдалось. Розтин тіл розпланований на середу, 31 березня, у Кракові. З тіла горе-матері також візьмуть матеріал для токсикологічних досліджень. Прокуратура не має інформації про те, що жінка зловживала алкоголем чи іншими речовинами
повний текст читайте тут: https://prykarpattya.com/news/111226