Мукачівські патрульні ганялися за водієм, який перебував у стані наркосп’яніння (Фото)

Це трапилося вночі, близько 3-ї години. Патрулюючи Мукачево, інспектори помітили автомобіль ВАЗ-21011, що рухався із несправною підсвіткою номерного знаку. Поліцейські подали сигнал про зупинку за допомогою проблискових маячків та звукового сигналу, але водій продовжував рух. Заручившись підтримкою інших екіпажів, на вулиці Ференца Ліста його заблокували, перекривши йому шлях,  - інформує патрульна поліція Закарпатської області.
Під час перевірки документів патрульні виявили, що керманич ніколи не отримував посвідчення водія. Інспектори помітили також невідповідність номера кузова у реєстраційному документі на автомобіль з наявним номером на кузові.Окрім того, під час спілкування з водієм поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік відмовився від огляду.
Патрульні склали на водія адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння), ст.122-2 (Невиконання водієм вимог про зупинку), ч.2 ст.126 (Керування автомобілем особою, яка немає права керування) КУпАП.
На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу.