Накинулася, поки спав: жінку засудили за оральний секс з одруженим чоловіком

Чоловік прокинувся, коли сп’яніла і оголена жінка намагалася “затягнути його на себе”, однак впала з ліжка.
До трьох років і шести місяців ув’язнення засудили 38-річну Марі Ле-Мар, яка проникла в кімнату одруженого чоловіка, поки той спав, і зайнялася з ним оральним сексом. Про це повідомляє Metro.

Зазначається, що інцидент стався в британському місті Мільтон-Кінес у графстві Бакінгемшир 15 березня минулого року, коли потерпілий, прокинувшись посеред ночі, виявив у своєму ліжку повністю оголену та сп’янілу жінку.

“Він помилково подумав, що це його дружина. Підсудна намагалася затягнути його на себе, явно намагаючись зайнятися сексом, але впала з ліжка, – розповів прокурор Джон Фармер. – Він перебував в глибокому сні, прийшов до тями, включив світло і побачив, що вона була п’яна і зовсім гола”.

Потерпілий покликав дружину, яка спала в іншій кімнаті, і попросив її викликати поліцію. Доки правоохоронці їхали на місце події, обвинувачена погрожувала “вибити їй зуби”.

Під час арешту Ле-Мар чинила опір і навіть напала на співробітника поліції, вдаривши його ногою в груди.

Вже під час допиту підсудна розповіла, що нічого не пам’ятає, однак пізніше зізналася у примусі людини до сексуальної активності без згоди, сексуальному насильстві та нападі на співробітника екстреної служби.

Захисник нападниці Дерек Йохашен розповів про те, що у жінки було важке життя і вона ніколи раніше не скоювала сексуальних посягань.

“У неї немає сексуального потягу до цього чоловіка, вона (…) не може пояснити, чому вирішила діяти таким чином. Їй 38 років, і вона раніше не скоювала сексуальних злочинів, вона не хижачка. Треба сказати, що у неї в житті були дуже важкі часи, ще від семи років”, – додав адвокат.

За його словами, образлива поведінка Ле-Мар “викликана вживанням алкоголю”.

“Під час цього злочину вона була дуже п’яна, настільки сильно, що впала з ліжка. Алкоголь ніколи не може служити виправданням, але це жінка, яка чує голоси”, – вказав Йохашен.

Коментуючи вирок, суддя Томас Рочфорд зауважив, що “глибоко розчарований” діями Ле-Мар, які “дружина потерпілого могла неправильно зрозуміти”.

До того ж, потерпілий страждав від проблем зі здоров’ям, а отже піддався небезпеці з боку нападниці, яка увірвалася в його будинок в часи пандемії COVID-19.

“Ви увійшли в його темну кімнату, стягнули з нього піжаму, і він прокинувся, виявивши, що ви займаєтеся з ним оральним сексом. Ваша оголена вагіна осідлала його, і він подумав, що це його дружина, перш ніж ви впали з ліжка. Коли викликали поліцію, ви ображали дружину, погрожуючи вибити їй зуби, і вдарили поліцейського ногою в груди”, – висловився служитель Феміди, зауваживши, що “сексуальні злочини проти чоловіків не менш серйозні, ніж проти жінок”.