Відбулося засідання президії Тячівської районної ради

Сьогодні,10.06.2021 відбулося засідання президії, яке провів голова Тячівської районної ради Юрій Берінде.
У засіданні взяли участь: голова РДА Тімур Аверін, заступник голови райради Михайло Вурста, голови постійних депутатських комісій та фракцій, керівники структурних підрозділів районної ради й РДА. 
На розгляд президії було внесено питання порядку денного третьої позачергової сесії Тячівської районної ради VIII скликання, яка відбудеться завтра 11 червня.
Окрім того депутати обговорили й інші актуальні  проблеми району, зокрема щодо розвитку інфраструктури доріг, фінансування закладів соціальної сфери, залучення інвестицій тощо.
Так, депутат районної ради Дмитро Шелемба звернув увагу присутніх на вкрай незадовільний стан доріг на території Нересницької територіальної громади, які знаходяться на балансі ДП "Служба місцевих автомобільних доріг".
А саме - автомобільної дороги загального користування місцевого значення на відрізках:  "Бедевля - Нересниця", "Нересниця - Ганичі", "Нересниця - Широкий Луг" (ямковий ремонт) та міст через річку Тересва. 
Депутат запропонував провести обстеження даних автошляхів з фото та відео фіксацією і направити до обласного керівництва та балансоутримувача чергове звернення щодо їх ремонту.  
Не менш важливе питання - контроль за якістю проведення робіт на автошляхах району загалом. До чого, як погодились присутні,  будуть залучатись і районні депутати.  
Важливий акцент під час засідання президії було приділено питанню функціонування оздоровчого закладу "Берізка". На сьогодні це єдиний заклад на території району, де мають змогу відпочивати та оздоровлюватись діти, зокрема і пільгових категорій. Тут створені прекрасні умови для відпочинку, однак ще не всі громади активно долучились до співпраці із закладом. Тому дане питання буде розглянуто як на сесії, так і під час нарад з очільниками громад.
Обговорені на засіданні президії важливі питання, пропозиції та звернення депутатів подаватимуться на розгляд і затвердження сесії районної ради.