Хлюпнули антисептик у вогонь: 15-річна школярка в Калинах отримала опіки

15-річна школярка одержала опіки обличчя та грудей в селі Калини на Тячівщині. Сталося це 29 вересня близько 11:30, — розповів Суспільному начальник центральної оперативної диспетчерської служби на Закарпатті Олександр Надь.
За його словами, бригада "швидкої" приїхала на місце за 5-6 хвилин після виклику. Там з’ясували: дівчина обпеклася через необережне поводження з вогнем, коли 9-класники розвели багаття неподалік школи і вилили у вогонь антисептик.
"Працівники бригади екстреної медичної допомоги розповіли, що 6 дітей, віком 15 років, учні 9 класу, втекли з уроків. пішли розпалювати багаття позаду школи з антисептиком. Дівчина, яка стояла найближче, приблизно 1,5-2 метра від вогню, отримала опіки 1-2 ступеня", — розповів Олександр Надь.
Бригада екстреної медичної допомоги доставила дівчину спочатку у медпункт школи, а потім — до райлікарні в Дубовому. Олександр Надь додав: спиртовий розчин антисептика спалахнув — і вогонь перекинувся на волосся та одяг школярки. Вогонь погасили. Наразі стан школярки задовільний.