Депутат Тячівської райради Іван Корнута зустрівся з працівниками бюджетної сфери Углянської та Буштинської ОТГ

Депутат Тячівської райради Іван Корнута продовжує навідуватись в заклади виборчого округу з метою вивчення їх нагальних питань функціонування.
За останній час в Углянській та Буштинській ОТГ провів ряд зустрічей з освітянами, медичними працівниками, службовцями сільрад та старостатів. 
Теми для комунікацій різні. Це і загальнополітична ситуація, реформування галузей, епідеміологічна безпека у зв'язку з пандемією COVID-19, соціальний захист населення тощо.  
- Спілкуючись вживу, важливо  почути думку  людей, те, що їх найбільше турбує.  А надалі шукати шляхи вирішення тієї чи іншої проблеми,   - зазначає Іван Васильович.
На жаль, Тячівська районна рада, депутатом якої він є, на сьогодні не має фінансування та стільки ж повноважень як колись. Однак питання розглядаються на сесіях,  відтак їх скеровують у вищестоящі органи влади та за належністю в різні інстанції для реагування. 
А ще депутат ніколи не приходить з пустими руками. Оскільки сам за фахом лікар, то завжди більшу увагу приділяє стану здоров'я людини.  Тому нещодавно передав колективам сільрад, шкіл, АЗПСМ противірусні та жарознижуючі медичні препарати у разі потреб для лікування. 
Пресслужба депутата