При Закарпатській ОДА утворено раду молодих вчених

При Закарпатській обласній державній адміністрації утворюється рада молодих вчених (далі – Рада). Рада молодих вчених є колегіальним виборним дорадчим органом, метою якої є сприяння реалізації прав молодих вчених щодо їх участі у формуванні та реалізації державної політики у сфері наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності, забезпечення їх активної участі у проведенні наукових досліджень та захисту їх прав та інтересів.
Відповідно до пункту 18 Положення для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається лист, підписаний керівником наукового центру, ключової лабораторії, закладу вищої освіти, наукової установи та організації, товариства молодих вчених, які делегують своїх представників до ради, та витяги з протоколів зборів товариств молодих вчених про делегування представників для участі в установчих зборах.
Заявки для участі в установчих зборах для формування Ради (ПІБ, дата народження, назва закладу вищої освіти, наукової установи та організацій, контактні дані: адреса електронної пошти, номер телефону) просимо надсилати на електронну адресу департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації depon@carpathia.gov.ua та відповідальної особи Делеган-Кокайко Світлани Василівни svitlana.delehan-kokaiko@uzhnu.edu.ua. до 20 грудня 2021 року. Відповідальна особа: Делеган-Кокайко Світлана Василівна, доцент кафедри екології та охорони навколишнього середовища хімічного факультету, моб.+380 66 694 76 64, svitlana.delehan-kokaiko@uzhnu.edu.ua.
Установчі збори щодо формування складу Ради відбудуться 23 грудня 2021 року о 11.00 у приміщенні Закарпатської державної обласної адміністрації за адресою м. Ужгород, пл. Народна, 4.