У Тячеві відзначили 30-річчя Збройних Сил України - фото

З цієї нагоди в будинку культури відбувся урочисте зібрання на тему: "Армія України. Завжди на захисті!"  
Підготували святковий захід і провели працівники Центру культури і мистецтва Тячівської міської ради - директор Наталія Сасин, ведуча - Марина Шобей. 
Участь взяли - керівництво міста та району, голови та представники територіальних громад, військовослужбовці,  учасники бойових дій на Сході та вдови загиблих бійців, волонтери, учнівська молодь.
З вітальним словом до присутніх звернулися - голова РДА Тімур Аверін, заступник голови районної ради Михайло Вурста, секретар міськради Іван Кричфалушій, т.в.о.  районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Олещук, голова ветеранської організації Михайло Немеш. 
Багатьох військовослужбовців,  працівників та ветеранів Збройних сил України було нагороджено грамотами та подяками від РДА районної та міської ради, військового комісаріату. 
Від районної ради заступник голови райради Михайло Вурста вручив грамоти - Олександру Бенці, Олені Введенській, Олесі Дикун, Василю Келемену, Ірині Лебедєвій, Михайлу Мендикашу. 
Пам’ять про військових, які загинули захищаючи територіальну цілісність та незалежність  нашої країни  присутні у залі вшанували хвилиною мовчання.
Відтак представники Тячівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки здійснили покладання квітів до пам’ятника Героям Небесної Сотні.
Також під час сьогоднішнього святкового дійства відзначено активних учасників волонтерського руху за вагому підтримку українській армії, яка відстоює територіальну цілісність на Сході  країни. 
Подяками було нагороджено - волонтера Віталія Богдана з Углі, голову Бедевлянської ТГ Павла Бедея, Буштинської ТГ Руслана Янчія та ін.
Також з музичними вітаннями виступили: вокальний ансамбль викладачів та учнів Тячівської дитячої школи мистецтв, танцювальний колектив клубу с.Тячівка та танцювальний колектив студії танцю смт.Тересва.
Урочисте зібрання завершилось "Молитвою за Україну" у виконанні зведеного хору учасників художньої самодіяльності,  яку теж заспівали усі присутні в залі.
Любов Немеш
https://rajrada-tyachiv.gov.ua/news/