Стали відомі подробиці загибелі Івана Когута під час катання на снігоходах на полонині Руна - фото, відео

Волонтери, що брали участь у пошуках загиблого в тій трагічній історії Івана Когута, вважають, що двоє інших учасників катання на снігоходах, рятуючи себе, просто покинули свого товариша в смертельній небезпеці.
Про це йдеться у відео, що його ексклюзивно публікує Закарпаття онлайн.
Цьому відео передує також ексклюзивний аудіозапис версії одного з учасників тієї розваги, що закінчилася трагедією, про те, що трапилося того дня на полонині Руна.
Завершує публікацію ексклюзивне відео моменту віднайдення тіла Івана Когута.
Увага, на аудіо та відео присутня ненормативна лексика!
Нагадаємо, 4 грудня о 18:02 до рятувальників Закарпаття надійшло повідомлення про те, що під час катання на снігоходах в районі полонини Руна Тур’є-Реметівської територіальної громади Ужгородського району втратили орієнтир місцевості та заблукали троє чоловіків. Телефонний зв’язок із громадянами періодично з’являвся, отож рятувальники скеровували їх до вірного шляху, рухаючись їм назустріч.
О 13:15 двоє громадян вийшли на зв’язок та повідомили, що вони перебувають на одній з турбаз у с. Лумшори, Тур’є-Реметівської територіальної громади. Пошуки третього триваюли декілька днів. Його знайшли в снігу за 200 метрів від перевернутого снігохода.