Зниклу за загадкових обставин дівчину з Закарпаття знайшли мертвою - фото

Мешканку Ужгорода Габріеллу Яцкович, яка зникла за загадкових обставин, знайшли вбитою на горищі її будинку.
Про це повідомила колега загиблої Яцкович у Facebook.

Що відомо про подію

Відомо, що молоду дівчину, через зникнення якої забили на сполох у соцмережі та подали заяву до поліції, знайшли мертвою у будинку.
За інформацією ЗМІ, сьогодні біля будинку загиблої перебувало декілька екіпажів поліції. Наразі на місці події працюють правоохоронці та експерти, однак сусіди нічого не бачили і не чули.
"З великим сумом повідомляю: маленької Габриэлла Яцкович, завжди усміхненої дівчини з дзвінким голосом, більше немає з нами. Я знаю, що багатьом людям наразі буде дуже кортіти дізнатись подробиці як і чому це сталось. Проте, закликаю вгамувати свою "просту" цікавість та дочекайтись офіційного звіту поліції. А зараз, вшануйте пам‘ять дівчинки…", - повідомила колишня колега загиблої Анастасія Петренко.

Що могло статися із загиблою

Протягом доби у соцмережах йшли обговорення, чому Габріелла раптово зникла, не попередивши особисто керівника по роботі і залишивши самого собаку вдома.
За словами однієї зі знайомих загиблої — Андріани, Габріеллу могли викрасти через, можливо, незаконні операції із нерухомістю. Версію про побутові конфлікти із рідними відкинули відразу, адже жінка жила сама. Так само як і ситуації, пов’язані з роботою. Адже навряд вона могла володіти секретними даними чи сумами.
"Габріелла дуже добра, що вже аж занадто. Думаю, її могли виманити допомогою собакам. Наприклад, могли покликати рятувати десь пса. Якщо про таке просив знайомий, Габріелла могла піти на поміч навіть вночі. Допускаю, що цією її слабкістю, особливо зараз після смерті мами, могли скористатися якісь деструктивні сили. Можливо, мають місце афери з нерухомістю", — відмітила жінка.
Жінка зазначила, що хтось мав доступ до телефону Габріелли, адже вона відписала деяким знайомим, що відпочиває у Єгипті.
"І хоч Габріелли нема на зв’язку ще з 30 січня, хтось же має доступ до її вайберу. Адже вона відписала деяким знайомим, що відпочиває у Єгипті. Те ж саме вона написала своїй тітці, яка живе в Угорщині, і до якої вона мала їхати на Новий рік. Сподіваюсь, поліція почала працювати. Треба опитати сусідів, хто і що бачив того вечора. Або запеленгувати телефон і звузити пошуки по території. Сподіваюсь, що поліція не повідомляє подробиць, бо дійсно проводить слідчі дії. Дуже надіюсь на це", — підсумувала жінка.
Також відомо, що з її телефону були відправлені повідомлення, які мали розбіжності як у місці перебування, так і в манері спілкування.

Зникнення Габріелли Яцкович - що відомо:

  • На Закарпатті загадково зникла мешканка Ужгорода. Габріела Яцковічзалишила вдома без нагляду собаку і не вийшла на роботу. Зв’язок з дівчиною зник з 1 січня. 5 січня вона тільки наіслала фото з Єгипту 3-річної давності.
  • Першою тривогу забила Надія Юрочкіна і 10 січня на своїй сторінці у Facebook написала пост про зниклу подругу. За її словами, телефон Габріелли недоступний ще з 1 січня, востаннє у соцмережах вона була аж 30 грудня.