Через ревнощі та погрози дружині суд оштрафував ужгородця на 170 грн

Ужгородський міськрайонний суд зобов’язав пенсіонера заплатити 170 грн штрафу через матюки, сварки, ревнощі та погрози дружині. Під час судового засідання чоловік пояснив, що між ним і жінкою виник конфлікт, коли він був п’яний, свою вину ужгородець визнав повністю.
Як зазначається у постанові Ужгородського міськрайонного суду, ввечері  12 січня 2021 року пенсіонер Василь Б., перебуваючи п’яним вдома, висловлювався нецензурними словами та погрожував своїй дружині.
«У судовому засіданні Василь Ю. свою вину визнав в повному обсязі. Зазначив, що дійсно перебував у стані алкогольного сп’яніння, у нього виник конфлікт з дружиною на фоні ревнощів, внаслідок чого висловлювався нецензурними словами та погрожував, не заперечує, що вчинив домашнє насильство», – йдеться у постанові.  
Дії чоловіка у суді підтвердилися протоколами та рапортами поліцейських, а також  протоколом медичного освідчення про стан алкогольного сп’яніння.
Суддя Ужгородського міськрайонного суду Ірина Шепетко визнала ужгородця винним за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП (вчинення домашнього насильства) та зобов’язала його сплатити штраф у сумі 170 грн. Також обвинувачений має сплатити судовий збір у сумі 454 грн.