Дистанційне навчання в Тячівській громаді продовжено

4 лютого 2022 року в Тячівській міській раді відбулося засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.
Заслухавши інформацію доповідачів з питання порядку денного засідання (див. протокол), відповідно до Закону України „Про захист населення від інфекційних хвороб”, з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236„Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (зі змінами та доповненнями), комісія вирішила:
Продовжити призупинення до 14 лютого 2022 року відвідування гуртків, спортивних секцій, закладів загальної середньої освіти, дошкільної та позашкільної освіти Тячівської міської територіальної громади із переведення учнів шкіл на дистанційну форму навчання.
Посилити пропускний режим та заборонити вільний вхід відвідувачів хворих до приміщень Тячівської айонної лікарні без одягнених захисних масок або респіраторів, що закривають ніс та рот та одного із документів:
– негативного тесту-ПЛР або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведено не більш як за 72 години до входу в приміщення;
– документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації від COVID-19 вакцинами;
– іноземного COVID-сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією чи кількома дозами вакцин.
Керівникам установ, підприємств комунальної власності та ЦНАПу особистий прийом громадян проводити лише із сертифікатами про вакцинацію.
Перевести проведення усіх масово соціальних значимих заходів в режим онлайн через інтернет-стримінг.
Скасувати або максимально перевести в режим телефонних або відео конференцій усі наради, заходи та засідання колегіальних і дорадчих органів (зокрема громадських слухань і обговорень), у тому числі органів місцевого самоврядування (за винятком виключних випадків).
Керівникам підприємств всіх форм власності, які провадять підприємницьку діяльність на території Тячівської міської територіальної громади забезпечити належний контроль за дотриманням роботодавцями вимог наказу Міністерства охорони здоров’я України від 30.11.2021 № 2664 „Про затвердження Змін до Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним щепленням”, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16 грудня 2021 р. за № 1624/37246. Особливу увагу зосередити на дотриманні цих вимог у державних, комунальних підприємствах, установах та організаціях, а також безпосередньо у органах місцевого самоврядування.
Про це йдеться на сайті Тячівської громади.