Поліцейські розшукали заблукалого дідуся, який нещодавно переїхав на Тячівщину з Києва

Сьогодні, 2 квітня, під час моніторингу мережі Інтернет, поліцейські Тячівщини звернули увагу на публікацію чоловіка, який нещодавно вимушений був із сім’єю переїхати із Києва на Закарпаття.
У повідомленні киянина йшлося про те, що у селі Грушово, де вони зупинилися, зник 85-річний батько його дружини. Маючи орієнтування, інспектори групи реагування патрульної поліції одразу розпочали пошуки дідуся. Проте вже за кілька хвилин отримали повідомлення від небайдужих місцевих мешканців, які зателефонували на лінію «102» та розповіли, що подібного за описом чоловіка бачили неподалік лісу на околиці села.
За лічені хвилини поліцейські обстежили вказану територію населеного пункту та розшукали дідуся. Як з’ясували інспектори, чоловік вийшов з дому ще вночі, проте не зміг повернутися, бо не зорієнтувався на новій території. Тому і заблукав у лісосмузі, відійшовши на відстань 3 кілометрів.
На щастя, з дідусем все добре. Поліцейські одразу ж сконтактували з його рідними та повернули чоловіка додому.
Співробітники поліції нагадують: у випадках зникнення ваших рідних чи близьких, не зволікайте та одразу ж повідомляйте про це на лінію «102». Маючи необхідну інформацію, поліцейські негайно вживатимуть усіх заходів, щоб якнайшвидше розшукати людину та повернути її додому.
Відділ комунікації поліції Закарпаття