Відійшов у вічність директор Солотвинського ліцею "СЛАТИНА" Михайло Михайлович Опріш. Вічна пам’ять!

Висловлюємо глибокий сум з приводу непоправної втрати – смерті директора Солотвинського ліцею "СЛАТИНА" Опріш Михайла Михайловича. Пішла з життя добра, щира, весела людина, чий внесок у розвиток освіти Солотвинької громади, Тячівського району і важко переоцінити. Свідченням цього є його багаторічна, гідна і високопрофесійна праця в галузі освіти громади.
Солотвинська громада та вся освітянська спільнота району,   щиро співчуває рідним та близьким Михайла Михайловича  Нехай добрий, світлий спомин про Опріш М.М.. назавжди залишиться у серцях рідних, колег, друзів,учнів, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли стається непоправне – смерть близької людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!
Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишньогодати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство Небесне. Хай земля йому буде пухом! Поділяємо біль та горе рідних!
Вічна і світла пам’ять!