На Закарпатті пройде українсько-австрійський бізнес-форум

На Закарпатті підписали рамкову угоду про співпрацю із землею Бургенланд (Австрія) і в межах співпраці анонсували бізнес-форм за участі австрійських та українських бізнесменів.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, передає Укрінформ.
"Нова сторінка міжнародних зв’язків для Закарпаття. Разом з головою уряду землі Бургенланд Республіки Австрія Гансом Петером Доскоцілом підписали довгоочікувану Рамкову угоду про культурне та економічне співробітництво... Під час зустрічі обговорили деталі майбутнього економічного форуму, який пройде в нашому регіоні й збере бізнес, інвесторів і політиків з Бургенланда, а також представників релокованих компаній Закарпаття та інших підприємців краю", - повідомив він.

За словами Микити, в умовах воєнного стану та складноїсоціально-економічної ситуації, пов’язаної з вторгненням російських загарбників, давні друзі та партнери з австрійського Бургенланду зробили усе можливе, щоб наблизити громади та всебічно підтримати спільний розвиток.

Також отримали підтримку Ганса Петера Доскоціла у питанні сприяння укладання критично важливих угод і з закарпатськими компаніями на постачання палива в нашу область.
Як повідомлялося, Закарпаття є лідером в Україні за показником релокованих компаній, які вже запустили роботу.