Застілля на Закарпатті закінчилось поножовщиною

У місті Ужгород, у результаті сварки під час застілля, місцевий житель наніс ножові поранення своєму другові. Потерпілого госпіталізовано до реанімації. Зловмисника поліцейські затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. У справі триває слідство.
Вчора, 26 травня, близько 20:00, на лінію “102” звернувся лікар швидкої допомоги. Медик повідомив, що до реанімаційного відділення лікарні доставлено чоловіка з ножовими пораненнями.
Співробітники поліції оперативно встановили, що того вечора потерпілого — 47-річного ужгородця, в гості запросив його друг. Під час застілля вдома у 37-річного товариша між чоловіками виник конфлікт. У результаті — господар взяв кухонний ніж та кілька разів ударив ним свого гостя.
Поліцейські з’ясували, що поранений чоловік зумів покинути квартиру зловмисника. Дорогою додому він зателефонував матері, яка й викликала синові швидку.
Самого ж зловмисника поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК України в нього вдома. Наразі чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.
За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1. ст. 121 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті за скоєне чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі. Слідство у справі триває.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.