Помер соліст гурту "Ласковый май" Юрій Шатунов

Помер соліст культового радянського гурту "Ласковый май" Юрій Шатунов. Зірці 90-х було 48 років. Попередньо, причина смерті – гострий інфаркт.
Співак помер у кареті швидкої допомоги, яка приїхала за ним на виклик. Про це повідомляється в Telegram-каналі Ксенії Собчак "Осторожно, новости".
Інформацію про смерть артиста підтвердив і його піарник, повідомивши, що серце Шатунова перестало битися сьогодні вночі, 23 червня.
У мережі з'явилося відео, на якому знято останні хвилини життя Шатунова. Чорно-білий запис із камер спостереження, на якому друзі артиста намагаються врятувати йому життя, оприлюднив Telegram-канал SHOT. Буквально на руках зірку занесли до лікарні у селі Растунове. Там він пробув близько десяти хвилин. Потім музиканта перенесли до карети швидкої допомоги та відправили до домодєдівської лікарні. Як повідомляє джерело, це приблизно 20 хвилин їзди. Дорогою серце виконавця зупинилося.
Юрій Шатунов народився у Башкирській АРСР 6 вересня 1973 року. Підліткові роки співак провів у дитячому будинку. Мати померла, коли йому було 11 років, тата не було, оскільки батьки були розлучені. У дитбудинку майбутній артист познайомився із Сергієм Кузнєцовим, який був керівником гуртка самодіяльності. Саме з цього моменту розпочалася історія легендарної у радянські роки групи "Ласковый май".
Зауважимо, Юрій Шатунов був солістом гурту "Ласковый май", який був шалено популярним наприкінці 80-х. Колектив прославився хітами "Белые розы" та "Седая ночь". Музиканти давали до 8 концертів на день і понад сорок на місяць. Гурт розпався 1991 року, після виходу Шатунова. Після виходу з гурту Юрій поїхав до Німеччини, де здобув освіту звукорежисера. Згодом він розпочав сольну кар'єру.
У виконавця залишилася дружина, 15-річний син Денніс та 9-річна донька Естелла.