У Дубовому попрощалися із полеглим Героєм Іваном Бережником (ФОТО)

Захисника, старшого сержанта поліції, нацгвардійця, бійця полку особливого призначення «Київ» поховали 27 червня у рідному селищі Дубове.

 46-річний сержант Іван Бережник загинув у російсько-українській війні на Донеччині, виконуючи професійні обов’язки та захищаючи Україну від російських окупантів.

В понеділок, 27 червня, розділити біль втрати з рідними загиблого та віддати останню шану полеглому захиснику прийшли до храму односельці, знайомі, сусіди, побратими, військовослужбовці, поліцейські, керівництво селища та району, громадськість. Всі вони несли квіти до труни з тілом героя.

Після молебню траурна процесія у супроводі Закарпатського оркестру Нацполіції вирушила на селищне кладовище. Проводжаючи Івана св останню путь, односельці зі свічками стали на коліна та утворили обабіч дороги «живий коридор».

Зазначимо, що Іван Бережник став на захист України ще у 2014 році. Боєць брав участь у Революції Гідності, був поранений на Майдані, після добровольцем пішов до батальйону «Карпатська Січ», згодом вступив на службу до Нацгвардії, до полку поліції особливого призначення «Київ».

Дубівчанин тривалий час ніс службу у районі активних бойових дій, зокрема, на Донеччині, де і загинув. Був справжнім патріотом, щирим і добродушним товаришем, люблячим братом і просто хорошою людиною. Іван так і не вспів створити власну сім’ю, з рідних у нього залишились тільки брат та його сім’я.

Бійця поховали під залпи військового салюту. Пам’ять про Івана Бережника завжди житиме у серцях його земляків, рідних та побратимів. Слава Герою!
Дубівська селищна територіальна громада